Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Han hadde på seg en blå treningsjakke; klubbjakka til Trauma. Sjelden hadde det litt odde klubbnavnet passet bedre. I kveld, Frode, vil du bli traumatisert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er beryktet. Ikke minst på kvelden, like før leggetid, i den såkalte plyndringstimen. Så snart en plate med melkesjokolade er åpnet, kan den ikke lukkes igjen. En pose med smågodt kan aldri legges tilbake i skapet, men mindre den er tom. Det byr meg imot. Alt må fjernes. Støvsuges. Pakk det innerst i skapet. Det hjelper ikke. Jeg er snopets svar på trøffelgrisen. Jeg sporer det opp. Og terminerer det. Kaloririk mat er jo både gunstig og livsnødvendig for oss. Og melkesjokolade bidrar da vitterlig til sinnets munterhet.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

RandiAgretemorKirsten LundTone HJulie StensethGrete AastorpGladleserDaffy EnglundReadninggirl30MarianneNAvaPiippokattasomniferumBjørn SturødHanne Kvernmo RyeAnne Berit GrønbechHilde Merete GjessingWenche VargasJarmo LarsenKaramasov11MaikenFlyvebladTine SundalLesevimsaNorahIvar SandLeseaaseFindusEllen E. MartolIngrid HilmerTrude JensenEgil StangelandFrode TangenHarald KRottulfNeraIngunn SHeidiMalinn HjortlandBente