Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 31 til 40 av 47 sitater

"Jeg trodde jeg var lykkelig da jeg var sammen med sauene mine, og jeg var godt likt overalt og folk tok vel imot meg. Nå er jeg trist og ulykkelig. Hva skal jeg gjøre? Vil jeg bli bitter fordi et menneske har sveket meg? Vil jeg hate dem som finner skjulte skatter fordi jeg ikke fant min? Og vil jeg alltid forsøke å holde på det lille som er mitt fordi jeg er altfor liten til å favne verden?"

Godt sagt! (5) Varsle Svar

For henne var alle dager like, og er alle dager like, er det fordi du har glemt å gripe det gode som skjer i livet mens solen går sin gang over himmelen.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

        Menneskene kom pustende og pesende oppover den bratte bakken. Og der, øverst oppe, lå en butikk med vakre gjenstander av glass og krystall. De gikk inn, og ble servert forfriskende peppermyntete i utsøkte glass.
   –   Dette har min kone aldri tenkt på, sa en og kjøpte noen glass. De skulle få besøk samme kveld, og gjestene ville bli imponert av de pene glassene. En annen sa at te alltid smaker best når den serveres i glass, for da kommer aromaen bedre fram. En tredje sa til og med at det var tradisjon i Østen å drikke te av glass på grunn av dets magiske kraft.
        Nyheten spredte seg raskt, og mange gikk opp den bratte bakken for å besøke butikken som gjorde noe nytt i en så gammel geskjeft. Det ble åpnet andre butikker der de serverte te i glass, men de lå ikke på toppen av en bratt bakke og var derfor alltid folketomme.
        Kjøpmannen måtte ansette to medhjelpere til. Og etter hvert importerte han – i tillegg til glass – store mengder med te som hver dag ble drukket av menn og kvinner som tørstet etter nye opplevelser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

da den bakeren der var ung, drømte også han om å reise omkring. men han valgte å kjøpe en bakervogn og heller legge seg opp penger år for år. når han blir gammel, vil han tilbringe en måned i afrika. han vil aldri forstå at mennesket alltid har en mulighet til å gjøre det det drømmer om

Godt sagt! (0) Varsle Svar

det er nettopp muligheten til å virkeliggjøre drømmene dine som gjør livet spennende

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Ikke vær utålmodig," gjentok gutten for seg selv. "Gjør som kameldriveren sa, spis når det er tid for mat, og gå når tiden er inne til å gå."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Når du alltid ser de samme menneskene,(...)blir de til slutt en del av livet ditt. Og når de først er blitt en del av livet ditt, vil de til slutt også forsøke å forandre det."

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"Iblant er det bedre å la tingene være som de er,"

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Og når du virkelig ønsker deg noe, vil hele universet arbeide for at ønsket ditt skal bli oppfylt.

Godt sagt! (27) Varsle Svar

For selv om alle mennesker har en bestemt oppfatning av hvordan andre bør skikke seg, har de aldri en mening om hvordan de selv bør leve sitt liv

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

ingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne Dahl