Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Syv tusen badekar i tørketrommelen
Jeg er et marsvin og jeg fryser ikke

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tanken er å tilby en komplett barløsning til Anonyme Alkoholikere som har konkludert med at de ikke har viljestyrke nok til å gjennomføre tolvtrinnsprogrammet og som i stedet har bestemt seg for å drikke seg ihjel, først som sist.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skjærsilden? Nei, skjærsilden blir ut den døra, nedover korridoren, tredje dør til venstre. Men de åpner ikke før klokken 9, uansett. Dessuten tar de ikke inn folk for øyeblikket, tror jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Noen opplevelser blir sittende fastere enn de aller fleste, de kleber seg til hjernen, som post-it-lapper festet med karlssons lim.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol Skipnesgretemor