Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 12 av 12 sitater

Den religiøse stats grunnleggende misjon er å drepe den frie tanke og å gå til angrep på tidens ånd og logikk. Målet er å fordumme folket. Det er viktig å blokkere en slik tankegang og forhindre at den dreper folks sjel mens kroppen fremdeles puster og er i live.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Om vi ikke snart tar kontrollen over vår egen historie tilbake fra de religøse fanatikerne, om vi ikke gjenoppbygger vår egen kultur og bevissthet og åpner opp mot nye horisonter i framtiden, vil vi for alltid bli stående med halen mellom beina, fastlåst i en uakseptabel ignoranse i en tid hvor resten av verden nyter livets goder og har håp om en bedre framtid. Lenge har de delt sine verdier med oss i denne sovende delen av verden. Jeg undres når vi skal våkne?

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

Tore HalsaLinda NyrudKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaAvaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid HilmerIngvild STonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundRune U. FurbergLilleviIngunn SCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H Hoel