Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Et godt bilde på Norge i dag. Du må ikke glemme at vi lever i nasjonens storhetstid. Norge er fullt av nyrike idioter, folk som av en eller annen sjuk grunn tror de har fortjent det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

På lang sikt var målet å føre naturen og miljøet tilbake til naturtilstanden, slik det var før industrialismen, kommunismen, kapitalismen og gårdigheten som fulgte, kom og ødela alt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Men the fjords var synonymt med fjordene på det spektakulære Vestlandet. De var bredere, lunere, varmere, lysere, omkranset av velholdte kråkeslott med bugnende frukthager fulle av moreller, epler og pene, blonde mennesker med sjarmerende dialekter.

Her oppe i Nordland var det øde. Mørkt, kaldt, fuktig og trangt. Ikke et menneske i mils omkrets.
Det var ingen som brydde seg om fjordene her oppe.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Livet går videre", sa Torvald. "Vi kan ikke løpe fra forpliktelsene våre som samfunnsstøtter. Brød og sirkus, det er det vi må gi dem. Se på Romerriket. De holdt folk nede med underholdning".
"Sammenlikner du Brønnøysund med Romerriket?"
"Kontroll. Alt handler om kontroll. Historien gjentar seg. Hvis vi vil ha kontroll, må vi gi dem brød og sirkus."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Klapp igjen og spis, sa Rino. Mink er undervurdert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde VrangsagenMarteHarald KIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiTor-Arne JensenHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23Aud- Helen