Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 20 sitater

Når man tier metodisk og ser folk rett inn i øynene og gir dem inntrykk av å sluke hvert ord, da begynner de å snakke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Universitetsstudier i humanistiske fag fører som alle vet til nærmest ingenting, bortsett fra for de flinkeste studentene som kan gjøre karriere som universitetslærere i humanistiske fag.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

For første gang i mitt liv hadde jeg gitt meg til å tenke på Gud, til å se alvorlig på tanken om en slags universets Skaper, som hold øye med meg i alt jeg gjorde, og min første reaksjon var helt klar: Det var rett og slett redsel.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Søndag morgen... er den stunden da samfunnet puster ut, avlaster seg, da dets medlemmer gir seg selv en kortvarig illusjon av å ha en individuell eksistens.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Alle dyr, og et knusende flertall av menneskene lever uten noen sinne å føle behov for å rettferdiggjøre seg. De lever fordi de lever, det er det hele, det er slik de tenker; deretter antar jeg at de dør fordi de dør, og dermed er analysen ferdig, slik de ser det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Venstresiden hadde alltid hatt denne evnen til å få folk til å finne seg i usosiale reformer som ville ha blitt bestemt avvist, om de hadde kommet fra høyre; men det samme gjaldt i enda større grad det muslimske partiet, så det ut til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Et par er en verden, en autonom og lukket verden som forflytter seg inne i en større verden, uten virkelig å råkes av den; som enslig hadde jeg svake punkter gjennom hele meg, og jeg trengte å manne meg opp litt for å kunne stikke informasjonsbrosjyren i en jakkelomme og gå ut og se på landsbyen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De som kommer så langt som til å undervise på universitetet, kan ikke engang forestille seg at en politisk utvikling kan ha noe å si for karrieren deres, de føler seg absolutt urørbare.

Godt sagt! (4) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Universitetsstudier i humanistiske fag fører som alle vet til nærmest ingenting, bortsett fra for de flinkeste studentene som kan gjøre karriere som universitetslærere i humanistiske fag - vi har kort oppsummert den ganske snodige situasjon der et system ikke har noe annet siktemål enn å reprodusere seg selv, med en tilhørende grad av svinn på over 95 %.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag