Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 21 sitater

Musikken er usynlig. Den lar seg ikke fange. Den gir deg følelser i samme øyeblikk som den oppstår.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

"Se på veien!", smalt det fra mor. Vi var nære på med å kollidere med en Caltex-bil, da vi krysset hovedveien. "Hvordan kan jeg se på veien når det er så vakre damer i baksetet!", sa Rasmussen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Når du blir nummer fem, er du trygt plantet på rulleteksten, uten at noen husker deg så veldig nøye av den grunn. Og det var der jeg ønsket å være for resten av livet. Egentlig helt usynlig, men allikevel ikke fullstendig utslettet. En femmer kan håpe på at en student om hundre år tar doktorgraden på deg. For da har han brukt opp enerne, toerne, treerne og firerne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når franskmennene bygger hele språket sitt på å snakke amerikansk baklengs, må også Oslo-folk kunne snakke nynorsk. Det er berre å forandre på nokon konsonantar her og der.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvor finnes et liv uten motstand og motpunkter ?. Hvor finnes et samfunn uten personer som ønsker å lære bort og hjelpe ?. Og hvor finnes det menneske som ikke også lengter etter noe, eller noen, å frigjøre seg fra ?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

De største heltene er ikke alltid de som handler, som griper inn , som sier noe. Det kan også være dem som forholder seg tause til riktig tid.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det er ikke behovet for søvn som er sterkest når man vet at man kanskje skal dø neste morgen.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Fotballsporten er en kvise på moralens rompe, sa han med biskoplignende alvor. Bare vent å se. Hele den drittsporten vil utvikle seg til et monster, både økonomisk og sportslig, raskere enn de dumme tilskuerne kommer til å forstå. Og da er det for sent.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hun begynner å nynne, med denne rare stemmen som bor på et loft helt oppe i hodet hennes, og som har en vibrato som hopper over tre etasjer, i et vanvittig sprang.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg spiller Bach, og er ikke engang nervøs. Av en eller annen grunn kan jeg både preludiet og fugen. Er det et tegn på at jeg egentlig har veldig få venner ?

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudTrude JensenTanteMamieDaffy Englund