Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 12 av 12 sitater

Du har aldri blitt lært hva som er rett å gjøre. Du har blitt lært at så lenge det er du som gjør det, så er det det rette. [...] Likevel kjemper du en kamp mot deg selv, og det gjør deg til en god mann, Rime. En sterk mann. Bare sterke menn tåler å miste alt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg skulle ønske jeg kunne si at å finne ut av rett og galt blir enklere med årene, men sånn er det ikke. Tvert imot. jo eldre man blir, jo mer har man sett. Og jeg har sett for mye av folks feil og mangler til å tro at det er enkelt å velge riktig.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHarald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetil