Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 8 av 8 sitater

"Ja, men markedet tar aldri feil!" sa Fredrik Mann ivrig. "Markedet har alltid rett. Det er det som styrer verden i dag." "Synes du verden i dag ser perfekt ut?" spurte Strøm. Fredrik Mann trakk på skuldrene. "Alle kan bli rike hvis de jobber hardt nok." "Nei", sa Strøm. "Ikke de som vokser opp i skyggen av kriger og undertrykkelse som noen få profitterer på..."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det gode må holdes levende ved daglig bruk. Det må velges på nytt, gang på gang, og det krever mot og visdom.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Det gode kan aldri bli en vane. Det kan det onde.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er sju spørsmål, sa Strøm. Hvor mange har dere svart på?. Aaron begynte ramse opp svarene. Det første var at alle handlinger fører til en reaksjon.Og det andre at det ikke er grense mellom meg og alt annet...Det gode er i oss og det onde er i oss,sa Ia. Det var tre og fire. Medfølelse er den gode egenskapen. Likegyldighet er den onde, sa Ai. Det ble seks i alt, sa Aaron.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hele universet, alt, er en del av den samme organismen. Og det er like mye fysikk som det er filosofi eller religion.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kan man ikke trene seg opp, på en måte? Hvis man velger det gode mange,mange ganger, så blir det lettere å velge det enda en gang? Nei, sa Strøm. Du må bestemme deg på nytt.Hver gang.[...]Hvordan kan vi vite hva som er godt? spurte Aaron. Det er kanskje det viktigste spørsmålet, sa Strøm. Hva er det gode?. Er det liksom bare en ting? spurte Aaron. Det er en ting som ligger i bunn, under alt annet. Hva da? spurte Aaron. Medfølelse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men hvorfor kan du ikke bare si det du mener? spurte Aaron. Det er umulig å være teknisk presis uten å bli ekstremt detaljert. Da kan det være enklere å bruke bilder i stedet. Det er bare litt uvant for oss i denne delen av verden. Men...bildene blir heller ikke nøyaktige, sa Aaron. Nei, sa Strøm. Det er bare hjertet som er nøyaktig

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Muskler og sener og bein og hud er motoren, mens potensialet, de kreftene vi ser her, er drivstoffet. Og motoren kan ikke utføre noe som helst uten drivstoff.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. Martol