Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

For det hadde skjedd med barnet hennes det som ikke skulle skje, som hun hadde lovet aldri skulle gjenta seg, å la barnet bli splittet, delt opp som en hytte, i mine og dine uker. Mens hun selv hadde hatt storesøsteren sin. De flyttet frem og tilbake sammen. Hjemme var å være sammen med henne. Kanskje det er derfor han sitter der foran TV-en. TV-programmene er blitt hjemme for ham.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Han liker best å prate om ting som ikke betyr så mye, sier han. Verden er for opptatt av ¨å søke etter mening. Som om livet er kunst som må ha mengder av fortolkninger for å gi oss noe tilbake.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

...et fellestrekk hos folk med dårlig sovehjerte, var at de i det minste hadde mye empati. Psykopater derimot, sa han, sov alltid godt, hvis det var noen trøst.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Du er laget for de små anledninger du, pleier han å si. I morgenkåpe en vanlig søndag morgen. Når ingenting spesielt skal skje. Da har vi det fint.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

(...) men i de årene hun hadde bodd her, var fire par blitt skilt i de nærmeste fem husene. Og i deres, da. Men overrasket var hun vel ikke. Forbrukersamfunnet oppfordret ikke akkurat til varige ordninger.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Ester SMorten GranheimFindusHeleneTanteMamieKirsten LundlillianerRolf IngemundsenNikkaGrete AastorpTine Sundalanniken sandvikRune U. FurbergDanielTor Arne DahlFarfalleHelge-Mikal HartvedtKaramasov11Lars MæhlumsomniferumMarit HåverstadAvaReidun SvensliBjørg Marit TinholtLisa Chatur VestbyNora FjelliAnette SAnne Berit GrønbechConnieHeidiReidun Anette AugustinHeidiBjørn SturødAre SkårDolly DuckmgeTheaKaren PatriciaCarine OlsrødTuridmaja