Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 16 sitater

Tilgivelse krever mye MOT. Den vanskeligste personen å tilgi, er oftest deg selv. Gjør det allikevel. Tilgi - LA GÅ! Sett deg selv fri. La deg selv være lykkelig.
Det er over nå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En av de viktigste forutsettingene for å ha et lykkelig liv, er tilgivelse. Den setter deg fri! Om du ikke tilgir, er det som å drikke gift hver dag i den tro at den andre skal dø av det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Når den ordentlige navlestrengen blir kuttet, så vokser en mye sterkere navlestreng fram. Hjertenavlestrengen. Den slutter aldri å vokse - den blir sterkere og sterkere med den rene kjærligheten mellom mor og barn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Når noen dø, kan man strekke seg så langt man vil mot himmelen og ønske at de skal komme tilbake Men de har reist, for alltid og da er det lettere å folde hendene og si takk for at du var i livet mitt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

De døde er ikke døde - så lenge vi husker på dem.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Noen ganger tror jeg ikke du forstår hvilken enorm styrke du har i deg. Hva du kan få til om du vil, og at det er riktig for deg å gjøre det. Se på store selskaper , en gang var det en kvinne eller en mann som startet det. Se på en stor bygning, en gang var det bare jord der. Se på deg selv, en gang fantes du ikke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ofte blir de verste tingene de beste, fordi de får deg til å endre kurs og retning i livet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er alltid noe negativt i livet ditt - og alltid noe positivt - hver dag. Du velger hva du ser etter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når jeg ser dem jeg er glad i, får jeg sommerfugler i hjertet. Når jeg tenker på dem jeg er glad i, får jeg sommerfugler i hjertet.

Når jeg ser at de er glade og sprudler av livslyst, føles det som om alle sommerfuglene flyr rundt inne i meg og kiler meg i glede.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det betyr at jeg må gi meg selv kjærlighet, for å kunne ha kjærlighet å gi videre til den jeg elsker. En kjærlighet født i glede.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenHarald KTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtLinda Nyrud