Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 17 av 17 sitater

Når hele fremtiden kommer styrtende inn over oss på en gang, gjelder det å skille ut hva som en verdt å leve i [......]

Godt sagt! (5) Varsle Svar

For til syvende og sist er vel dette det egentlige svaret, skriver hun tilbake til Falkberget : Hvis det finnes noen mening med livet, må det være å bruke det ! .

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Og i et år med kommunevalg er det vel tungt for enkelte å innrømme at det er nød under deres styre. Under deres vanstyre ! .

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Barna til de ansatte på kokeriet pustet tran på vei til skolestua, eller på vei ut i en sjark, kjerringene som bar tunge kurver på ryggen fylt av bær eller gress, trakk pusten dypt og fylte lungene med tranluften og smilte. Det var som om de pustet en bedre økonomi.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hvordan kan man med sikkerhet si når en stor forandring begynner ?. Brå og uventede endringer har gjerne dato, kanskje til og med klokkeslett. Men de som starter med en liten, nærmest usynlig dominobrikke, som er falt et sted utenfor synsranden?.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Ett eneste ønske kan fylle et menneske et helt liv.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Er den britiske naturforskeren Charles Darwin den største gudsbespotteren, eller kan man være dypt religiøs og likevel ha sans for tanken om menneskeartens gradvise utvikling gjennom naturlig utvelgelse ?. Her skiller legene og prestene lag.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTuridmajaEllen E. MartolTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken Røil