Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 12 sitater

Livets veier var virkelig uransakelige, tenkte han. Av og til lurte han nesten på om det fantes en høyere makt som styrte og stelte med menneskers liv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sammen stirret de på pinnen og ventet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Et budskap bare du ville forstå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Han kom fra en helt annen verden, med helt andre vaner og helt andre tanker .

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hun hadde hjulpet henne til å fårstå hvordan hun skulle undertrykke impulsene sine og skjule seg bak et skall av normalitet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ingenting kunne hindre ham i å delta. Ikke engang døden. Han ville ha steget opp som Lasarus fra graven bare for å være med på pressekonferansen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hun har kapslet seg inn i skyldfølelsen , og ingen vet hvordan de skal tvinge henne ut i virkeligheten igjen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hun tenkte på noe hun hadde hørt en gang, om at vingeslagene til en sommerfugl kunne føre til storm et helt annet sted på jorda. Kanskje det var det som ville skje nå.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Han visste at han hadde skjemt henne bort, og skjønte at han hadde bidratt både til de gode og dårlige sidene hennes. Men nå hadde hun gjort det riktige.Hun var nødt til å lære at livet krever at man bøyer seg av og til.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Einar var gjerrig å ville spare strøm. Hun fikk ta en strikkejakke utenpå blusen også. Ellers ville hun fryse i hjel før desserten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieStig TNerakntschjrldMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mge