Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Nasjonal identitet gir mennesket en begrenset og dum følelse av tilhørighet og får dem til å føle seg bedre enn andre. De fører til hat og krig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Da far døde, ble jeg stående igjen naken, blottlagt, alene og hjelpeløs - et enkelt bytte for motgang. Jeg kjente skjebnen omslutte meg og livet falle under skyggen av en enorm fantasifugl. Jeg skjønte at det som skjedde med far, var noe som også hendte andre, men det var så rart å se far om morgenen og snakke og le med ham for så å komme hjem om kvelden og plutselig finne den døde kroppen hans og begrave ham i jorda dagen etter. Så utenkelig at den stødige mannen som var min støtte i livet, plutselig bare var et minne.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieAnn ChristinHarald KalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe Solbergritaoline