Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 17 av 17 sitater

Helt siden hun var barn, hadde hun hatt en mistanke om at alle de hun møtte, kom til å ligne hverandre så fremt hun ikke fant måter å fornye dem på, og hemmeligheten, hadde hun funnet ut, var ganske enkelt å fornye seg selv, skjønt enkelt, det var ingenting enkelt ved å endre seg; ingenting er innlysende om man vil forvandle sitt eget

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Hva var det som grep henne sånn? Bare det å være fylt av dette ene, dette trøstefulle som lever så sterkt i en: å være til i sommerens lys.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

(...) og mens hun sto slik uten å foreta seg noe som helst, kjente hun seg fri fra alle bekymringer. Det var like forbausende som om en bokstav hadde forsvunnet fra alfabetet.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Hun tenkte på faren som gikk der hjemme, forlatt og tom, ikke bare tom, men hul, for mister man den man har levd et langt liv sammen med, da blir man hul og avsondret, og ensomheten blåser tvers igjennom en.

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Søndag tenkte hun ikke på noe som helst

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Moren og faren levde på mange måter hvert sitt liv med adskilte oppgaver, adskilte interesser, adskilte gleder. Men sorgene delte de, og bekymringene, i all slags motbør stod de sammen, da var de ett.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det hadde kommet noe goldt over åsryggen, noe mistrøstig som minnet om en slik pessimisme man kan rammes av helt uanmeldt, selv i nære venners selskap.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje Sivertsen