Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

For å bevise at ethyl var harmløst, innkalte Midgley til en pressekonferanse, hvor han vasket hendene i ethyl og innåndet ethyl fra en åpen beholder i et samfullt minutt. Myndighetene i New Jersey ble ikke nevneverdig overbeviste og stengte fabrikken kort tid etter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ubåtens keitete brukergrensesnitt skulle snart komme til syne på tragisk vis. Under et testtokt i august 1863 kom en marineløytnant i skade for å tråkke på en spak som fikk ubåten til å dykke, til tross for at lukene ikke var skalket.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

IreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeStig TJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBjørn SturødTheaAnn Christin