Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 31 til 37 av 37 sitater

"Kjenner jeg kaffelukt?" sa han og reiste seg opp, "eller har Han hentet meg hjem?"
"Det er nok bare rød samvirkelagskaffe," sa jeg.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Jeg stirret på de blaute sauene bak steingjerdene, og ønsket at livet mitt var like enkelt som deres. Men kanskje hadde sauer det mer innfløkt enn jeg visste.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Plutselig mistet jeg balansen. Et par sekunder trodde jeg, fullt og helt, at hele øya løsnet fra jordskorpen. Men det var bare stormen jeg hadde lent meg mot, som brått spaknet. Like etter roet bølgene seg, som om de innså at de var alene i et villmannsritt og nå savnet vinden.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det var dronning Victorias råd til kvinner på bryllupsnatten. "Close your eyes and think of England".

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Døden sender ikke brev med tre ukers varsel. Den kommer når du eter bringebærdrops.

Godt sagt! (15) Varsle Svar

Jeg snakker alltid sant. Det er bare ikke alltid jeg snakker.

Godt sagt! (27) Varsle Svar

Hvis du ser livet under ett, er mesteparten av oppførselen vår annenrangs. Vi er blinde for det gode noen står klar til å gi oss. Vi lytter halvveis når noen forteller noe de har grudd seg for å si. Døden sender ikke brev med tre ukers varsel. Den kommer når du eter bringebærdrops. Når du skal ut og slå gresset.

Godt sagt! (26) Varsle Svar

Sist sett

Lisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineStig THilde Merete GjessingHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-LiseIreneleserG LIngunn STerje MathisenCarine OlsrødAneKorianderBjørg L.Julie StensethKarin BergPi_MesonJarmo LarsenTatiana WesserlingHarald KRuneFride LindsethVidar RingstrømPiippokattaCathrine PedersenBjørg Marit TinholtRisRosOgKlaging