Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 21 til 30 av 53 sitater

Den kreative tanken må ha frihet. Den må vandre i sin egen takt og i sitt eget mønster.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sally husket sin barnlige iver etter å bli voksen, hvordan hun utålmodig hadde ventet på at det skulle skje, hvordan hun hadde bedt voksenlivet om å kreve henne[...]

Godt sagt! (0) Varsle Svar

[...]Ingenting i de tusenvis av bøkene hun hadde lest, ingenting av det hun hadde forestilt seg, drømt om eller skrevet om ,kunne ha forberedt Juniper Blythe på møtet med Thomas Cavill ved bassenget.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hver eneste vegg i alle rom er dekket med bøker: gamle bøker, nye bøker, førsteutgaver, signerte eksemplarer og bøker som er kommet i tjuetredje opplag, alle i vidt forskjellige og improviserte bokhyller i en vidunderlig, vital mangel på respekt for bokdisplay.Og likevel var hele boksamlingen katalogisert i hjernen hans, hans helt spesielle referansebibliotek, slik at han har et helt livs leseerfaring i fingertuppene. Å se ham peile seg inn på et objekt er en stor opplevelse: Først rynker han den imponerende pannen idet han registrer spørsmålet, så hever han en eneste finger, delikat og glatt som et stearinlys; dernest halter han uten et ord av sted til en vegg med bøker fra gulv til tak; der får fingeren sveve fritt over ryggene og, som om den er magnetisk , leder den ham til den riktige boken, som han trekker ut fra bokhyllen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men uansett var den kvinnen som satt foran henne ikke lenger ung.Percy var heller ikke gammel,og Saffy forsto plutselig - og hun hadde vel visst det før?- at det var noe imellom et eller annet sted. Og at de begge var der. Ikke unge piker lenger, men ennå var de ikke blitt gamle koner

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hun lukket ikke lenger opp medaljongen; hun trengte ikke fotografiet for å se ansiktet hans. Den unge mannen som hun hadde elsket, og som hadde elsket henne. Fremtiden hadde ligget foran dem; alt hadde vært mulig, absolutt alt. Før alt ble tatt fra henne...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

[...] men kjærligheten tok ikke hensyn ,ikke etter Percys erfaring. Den brydde seg ikke om sosiale begrensninger, klasseskiller,skikk og bruk eller sunn fornuft.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Brev er spesielle. Samtaler blir borte i det øyeblikk de er over, men det som er skrevet, varer ved. Disse brevene var små tidsbilder. I femti år hadde de ligget tålmodig i esken sin og ventet på at jeg skulle finne dem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde en følelse av at vi ikke lenger snakket bare om far, og fordi alle tankebaner på den tiden førte meg til Milderhurst, til Juniper Blythe og Thomas Cavill, kunne jeg ikke hjelpe for at jeg undret meg på om mor sørget over en gammel kjærlighetshistorie - et forhold for lenge siden, før hun møtte far, den gang hun var ung og påvirkelig og lett å såre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men det er så levende, Edie. Jeg kan se det for meg når du leser. Det er som om jeg ser det skje, som om jeg kjente historien allerede.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

JarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineStig THilde Merete GjessingHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-LiseIreneleserG LIngunn STerje MathisenCarine OlsrødAneKorianderBjørg L.Julie StensethKarin BergPi_MesonJarmo LarsenTatiana WesserlingHarald K