Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 15 sitater

Men den gamle herren i de grove ullskoene, han var det morsomste innslaget i hele selskapet, for ved siden av sine groteske forsøk på å være ungdommelig og kjærlighetshungrende, hvilket var underholdende nok, så greide den unge mannen i de høye turnskoene, hver gang den gamle herren tok et skritt frem for å hilse på sin dansepartner, å tråkke ham på tærne med hele vekten sin, hvilket fikk den gamle til å brøle av ergrelse, og fikk dermed alle som så dem, til nærmest å dø av latter. "

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er jo en rar sak i seg selv at en egen klasse menn i London har det som livsoppgave å støtte seg til dørstolper. Vi så aldri en alminnelig murerhåndlanger slappe av på annen måte, unntatt når de sloss, da. "

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hvert eneste rom har en egen leieboer, og denne leieboeren er , på samme mystiske måte som en landsens prest, overhode for sin egen store, ofte svært store, familie."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Lånebutikker, som en skulle tro var etablert av humane individer, virker som gjemmesteder for mangelsykdommer, iblandet annonser for dagskoler, penny-teater, søknads-skrivere, stryking av tøy og musikk for ball eller bråk, alt dette kompletterer bildet vi har av Seven Dials; og vi kan legge til skitne menn, fillete kvinner, møkkete underernærte unger som sender fjærballer gjennom luften, sendt dit av bråkete flate plankebiter i mangel av badmintonrackets, osende piper, dårlig frukt, mer enn tvilsomme østers, tynnslitte katter, nedtrykte hunder og flaksende katter, det er det lystige akkompagnement som følger oss. "

Godt sagt! (2) Varsle Svar

For oss , som ofte går i Londons gater, er en av de grunnleggende fornøyelser å iaktta den gradvise prosess i utviklingen av butikker, det være seg frem -eller tilbakegang. Vi har kommet på svært vennskapelig fot med mange, i forskjellige deler av byen,,og kjenner deres historie ned til den minste detalj. Vi kan nevne, på stående fot, minst tyve stykker , som garantert ikke har betalt skatt i løpet av de siste seks årene. de er aldri i drift mer enn to måneder etter hverandre, og ,dette tror vi er helt riktig, disse butikkene har sett komme å gå enhver form for småhandel som det etter alfabetet er mulig å drive! "

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leieboeren fremviste deretter en ekstraordinær glede ved å sitte opp til klokken tre eller fire om morgenen, mens han drakk whisky-og-vann, røkte sigarer; så inviterte han venner hjem til seg, de pleide å komme ved ti-tiden på formiddagen og begynte å bli svært glade i de små timene, da demonstrerte hvor perfekt lykkelige de var ved å synge sanger med et halvt dusin vers som besto av to linjer hver, og med et kor på ti linjer som ble sunget mellom hvert vers, og ikke bare sunget: de ropte frem sangene, alle som var til stede, på den mest entusiastiske og støyende måte, til stor ergrelse for naboene, og en spesiell ergrelse fra en annen gentleman som bodde i nabohuset.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vi har aldri vært til stede på et slikt månedlig møte, og i den forbindelse kan det føles riktig å nevne, at grunnen til det, er at herrer på en høflig måte, men allikevel, er ekskludert. Mr. Bung, derimot , vår nye kirketjener, har blitt bedt om å møte foreningens øverste ledere, komiteen, en gang eller to, og vi kan stole på hans utsagn som bekrefter att alt som blir gjort i foreningen, blir gjort med streng orden og disiplin, hvilket innebærer at ikke mer enn fire kvinner får lov å snakke samtidig, uansett hvor god unnskyldning de har. "

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Litt lærdom er en farlig ting, men litt makt er farligere; de tre søstrene brukte sin makt og valgte ut alle de gamle frøknene de kjente, og luket forsiktig vekk alle de unge. Gamle jomfruer triumferte, mens gifteklare døtre gikk til bunns i en hengemyr av fortvilelse, og det er ikke godt å si hvilken grad av voldelighet som dette ville ha iverksatt overfor søstrene Brown , om ikke skjebnen hadde grepet inn og forandret litt på folkets preferanser. "

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Om vinteren, når våre føtter er vanlig, og forkjølelse ikke sjelden , da har vi Kvinnenes suppe-distribusjons-forening, og Kvinnenes Kull -distribusjons-forening, og Kvinnenes ullteppe-distribusjons-forening. Om sommeren, når det bugner av frukter med steiner i, og mageknip er svært omseggripende, da har vi Kvinnenes medisinutdeling , og Kvinnenes sykebesøkskommité, og hele året rundt har vi Kvinnenes barneundersøkelses-forening, ditto bibel og bønnebok-distribusjon og til slutt noe som kalles Sengetøy-til-barnesengers-månedlige-utlåns-forening. De to siste er de viktigste, garantert; det kan skyldes at de produserer mer velferd enn de andre, skjønt det skal vi ikke påstå at vi vet; men vi kan bekrefte,med det største alvor, at de skaper mye mer bråk og ståk og travelhet., enn alle de andre til sammen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Mr Spruggins for kirketjener, ti små barn ( hvorav to tvillinger ) og en kone! "
Det var vanskelig å motstå denne, ti små barn, selve tittelen gikk rett til hjertet , og , med den rørende parentesen rundt tvillingene, dette interessante dobbeltproduktet fra naturens side, og, til slutt den forsiktige nevnelsen av konen, mrs Spruggins, ble det hele uimotståelig, det måtte bli suksess! "

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

ingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergDemeterBerit RKirsten LundAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeLilleviHeidiEirin EftevandKjell PHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaske