Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Når du lever et godt liv som den du er, har du vunnet krigen mot overgripers ondskap. Retten til menneskeverd er også retten til å tenke godt om seg selv! Husk Eleanor Roosevelts ord: "Ingen kan få deg til å føle deg mindreverdig uten ditt samtykke"

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du kan ikke gjerde inn og få slutt på overgripers ondskap. Du kan gjerde inn deg selv, for å kunne leve i godhet og kjærlighet til deg selv.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Mange ofre føler at psykopaten har tatt bolig i dem, slik at de selv har overtatt den negative stemmen som fordømmer og krenker. De er blitt en overgriper overfor seg selv. Noen betegner denne stemmen som en svært aktiv sabotør i livet sitt, og de sliter i årevis med å bli kvitt den.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Tone HRolf IngemundsenKirsten LundVannflaskeHanne Kvernmo RyeEster SElin FjellheimToveTove AlmaReidun SvensliAmanda AAgnete M. HafskjoldHanneReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenPirelli