Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 16 av 16 sitater

Det største problemet med religion sett som religiøsitet er kanskje tendensen til at gudsdyrkingen går på bekostning av hensynet til medmenneskelighet. Å følge religionens regler blir i verste fall viktigere enn at andre har det bra.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sett fra et livskvelitetsperspektiv, er materiell utjevning av det gode. IKEA og bokklubbene er markedets gave til alle som liker møbler og bøker, men som har annet å gjøre enn å bruke halve livet på å bli spesialister.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hvordan du har det, kommer an på hvem du sammenligner deg med. Og hvem du sammenligner deg med, avhenger av hva slags livsverden du oppholder deg i. Den er delvis ditt eget verk, men også skapt av omgivelser og omstendigheter du ikke har valgt.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Hvis du klarer å være interessert i alt, er det ingen ting som blir kjedelig.

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Ta han der og meg. Vi har på oss makne dresser, men han har en skræddersydd dress til mange tusen, og eg har en til fem hundre kroner ifra Fretæx. Grunnen er at i hans familie har de alltid vært opptatt av pænger, og det blir man jo ikkje videre pen av. I min familie har vi alltid vært opptatt av damer, og derfor e' vi så pene at vi kan gå i hva sin hælst. (Sitat: Georg Johannesen)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Den viktigste årsaken til at vi lever lenger nå enn for 100 år siden, er neppe gulrotspising eller jobbing, men at de fleste slipper å slite seg ut på tungt, helsefarlig arbeid.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KPrunellaLailaHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar h