Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 16 sitater

Voldskriminalitet henger sammen med ydmykelse og skam, samtidig som det er ein klar sammenheng mellom sosial ulikhet og antall drap i en befolkning.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Filosofien bør ikke klø seg der det ikke klør.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

...Men den langsomme tiden kan også være den verdifulle tiden som markerer mellomrommene mellom de raske periodene, da vi endelig rekker å bli kjent med oss selv, med henne eller ham vi bor sammen med, våre barn eller venner, da vi endelig får lest et dikt, hørt noe vakker musikk eller oppdaget at sannelig ble det vår i år også.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Carpe diem quam minimum credula postero. (Grip dagen, ikke stol på fremtiden).

Horats ( 65 - 8 f.Kr

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Tendensen er at vi blir sløvet av gjentakelser. Den første gangen du kjører Skandinavias største berg- og dalbane, tror du at du skal dø. Den andre gangen holder du deg godt fast mens innvollene slår saltomortale. Den tyvende gangen er det såvidt du kjenner kiling i magen. Det er da du bestemmer deg for å begynne med basehopping.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Behov kan tilfredsstilles, men ønsker er umettelige"

Gammelt jungelord

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Den friske har mange ønsker - den syke har bare ett.

Den rike har mange ønsker - den fattige har bare ett.

Den frie har mange ønsker - fangen har bare ett.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Når vi sier til våre barn at "det viktigste i livet er gratis", mener vi det faktisk. Ikke slik å forstå at disse godene ikke koster noe, men de koster noe annet enn penger.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ingen klarer seg lenge uten noen å stole på, og noen som stoler på dem.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Noe av det vanskeligste som finnes, og som kvinner opp gjennom historien har spesialisert seg på, består i multitasking, altså å gjøre rundt seks ting samtidig; for eksempel å stoppe en sokk samtidig som man gir det minste barnet mat, konverserer med husbonden, tenker på morgendagen, hører på radio og passer på at de større barna gjør lekser.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Marit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad Wøien