Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

“Vi er ikke de vi egentlig vil være. Vi er de samfunnet vil at vi skal være. Vi er de foreldrene våre valgte at vi skulle være. Vi vil ikke skuffe noen og har et enormt behov for å bli elsket. Derfor kveler vi det beste i oss. Det som en gang var lyset i drømmene våre, blir sakte men sikkert til monsteret i marerittene. Det vil si, alt vi ikke har gjort, alle sjansene vi ikke tok.”

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Jeg er ikke det minste interresert i å være lykkelig. Jeg vil mye heller leve i lidenskap"

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Today I am a woman torn between the terror that everything might change and the equal terror that everything might carry on exactly the same for the rest of my days.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Everything we seek so enthusiastically before we reach adulthood - love, work, faith - turns into a burden too heavy to bear.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Harald KalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob Sæthre