Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Hos psykologen
Men nå var jeg blitt plassert i besøksstolen hans helt uten krefter eller forsvar. All fortrengt redsel og sorg og alt fortrengt sinne hadde flytt opp til overflaten og lå der og skummet, og han kunne bare ta for seg - i det minste hadde jeg opplevd det sånn: Som om han slikket i seg av følelsene mine med sin store ru psykologtunge.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

...når man jobber på et sted som et bibliotek, får man greie på alt mulig om alle og enhver.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For den som aldri har opplevd eller lagt noen vekt på nærheten til et dyr, er det kanskje vanskelig å forstå at man kan savne en hund slik at det bokstavelig talt gjør vondt. Men forholdet til et dyr er jo så mye mer kroppslig enn forholdet til et annet menneske. Man lærer ikke å forstå en hund ved å spørre hvordan den har det eller hva den synes, men ved å iaktta den og lære å kjenne kroppsspråket dens. Og alt det viktige man selv har å si den, må man vise gjennom handling, holdning, bevegelser og lyder.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Tone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergDemeterBerit RKirsten LundAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeLilleviHeidiEirin EftevandKjell PHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig T