Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 81 til 86 av 86 sitater

  • Fordi...fordi man ikke kan sammenligne Frognertrikken med Apollo 12.
Godt sagt! (3) Varsle Svar

Vi gikk tause og myste, det var ikke særlig oppmuntrende. Vi levde i en tidsinnstilt bombe. Vi levde i en kloakk. Vi dreit i vår egen mat. Vi gravde våre egne graver. Den jorda vi hadde arva og skulle være så sabla takknemlig for var bare en skitten tennisball, slått ut av spill i første sett. Det var nye bilder til mitt mørkerom, til mitt redselskabinett.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

den natta lå jeg og tenkte på døden, lys våken, jeg lå langt bak øynene mine å stirra i et digert mørke, og at det gikk opp for meg, uten at jeg egentlig skjønte det, at jeg allerede var begynt å dø, det var en motbydelig og tanke, og jeg grein.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

om jensenius, operasangeren: og jeg har lyst til å kalle han hvalen for hvalene synger også, de synger fordi de er ensomme og havet er så altfor stort for dem.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg er en råtten pølse på hennes tallerken. Jeg er en råtten pølse på hennes tallerken. Og når á får kakao så er jeg bare snerken.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Og i natt har jeg lyst til å fly, eller falle, falle bakover, der ingen tar imot, i et svart hull inn i himmelen

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

TheaNorahHelena ETrygve JakobsenDemeterIngunnHarald KAmanda AMarianne MStig TTherese HolmDaffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemine