Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 64 sitater

For meg har det å bli eldre lenge vært forbundet med en viss uro.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ba ham om å ta det med ro.
Jeg sa at det var alvor.
Min bror satte seg og tok det med ro.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er ikke mange som skjønner relativitetsteorien,men at de som gjør det synes det er en vakker og elegant teori.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå har jeg kastet ball i bakgården flere dager på rad. Som regel går jeg ned etter kveldsnytt og stiller meg i et hjørne hvor det ikke er noen vinduer. Det er et lite brukt område, bare opplyst av en enkel lyspære. Det er noe som er veldig bra med å kaste. Jeg vet ikke hva det er. Flere burde kaste. Vi burde kaste alle sammen. Da ville ting sett annerledes ut. Vi ville vær gladere. Jeg kaster ballen mot veggen og lar den sprette en gang i bakken før jeg tar den. Det er en god ball. Den kommer alltid tilbake. Og den ligger godt i hånden. Jeg hadde glemt hvor godt det er å kjenne en ball. Holde den. Den er så rund. Den får meg til å glemme tiden

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Damen i heisen i hotellet i oslo hadde rett da hun sa at verden er mer sammensatt enn jeg tror.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Einstein var en snill mann som brydde seg om menneskene og han var veldig opptatt av at vitenskapen skulle være en velsignelse for menneskeheten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er langt på vei en sjarmerende tanke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sanseimpulsene står i kø. Noen av dem går meg naturligvis hus forbi. Hjernen har ingen mulighet til å holde følge med øynene. Eller med ørene. Eller med nesen. Men noen av inntrykkene vurderer jeg åpenbart som mer verdifull enn andre. Jeg aner ikke hvordan sorteringen foregår, men den foregår.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Amerikanerne ser ut til å leve etter den enkle teorien om at to er bedre enn en, og at tre er bedre enn to osv. De synes for eksempel at det er bedre med to hundre dollar enn med hundre.
Det er en søt teori. Gt

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Folk må tro at jeg er hundeeier i New York. At jeg bor her og har leilighet og hund. At jeg plukker opp slike bæsjer hver dag, før og etter jobb.
Det er en svimlende tanke.
Når jeg ikke er hundeeier i NewYork, betyr det også at alle andre kan være noe annet enn de gir seg ut for.
Det betyr at det er umulig å vite noe som helst.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

RufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcHarald KTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralte