Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 42 sitater

Det virker så ufattelig meningsløst å måtte stå opp hele tiden, for ikke å snakke om hvor vondt det faktisk gjør.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

I dag var jeg syk. Ikke syk iden forstand vanlige mennesker blir syke, jeg var bare lammet av tårer som jeg ikke visste hvor kom fra. Jeg gråt enda mer, og prøvde å finne ut hvorfor, selv om jeg visste at jeg ikke ville vite det. Jeg ga opp og fortsatte å gråte.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hadde jeg virkelig sittet her i en måned og spist disse tørre brødskivene deres med tilhørende 25 gram pålegg - for å bli tvunget til å feire jul på en barneavdeling med en hjelpepleier og en fireåring med forstoppelse?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg innser at man aldri blir tynn nok. Selv ikke når man får vondt i skjelettet av å sitte i en stol. Selv ikke når man ligger i sykesengen og kjenner sine egne ben gnage mot madrassen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

I morgen skal jeg fortelle Finn at jeg har lyst til å dø, og at jeg har brukt timevis på å gjøre Research til hvordan jeg kan gjennomføre et vellykket selvmord. Jeg skal fortelle ham at jeg ser på det som en belastning å leve, og at jeg ikke lenger har overskudd til å holde ut med meg selv.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det er trist å si det, men man merker ikke at noen er borte fra Internett.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Jeg hater å sitte sammen med meg selv i sofaen og oppdatere de samme Internett-sidene døgnet rundt, og jeg hater alle menneskene jeg observerer der. Jeg hater å sove, og enda mer hater jeg å være våken. Jeg hater å støvsuge fuglefjærene til Twitter, og jeg hater å streife rundt og lete etter noe jeg kan rydde. --- Jeg observerer menneskene --- Jeg er ikke en del av noe av dette, og jeg kommer neppe til å bli det heller.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er få ting som er mer traumatisk enn å være sperret inne på en flyplass sammen med hundre andre moldensere etter en alt for lang juleferie.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Men som lyn fra klar himmel smilte han til meg. Han møtte det uttrykksløse blikket mitt og smilte til det - for så bare å gå videre. Og jeg visste ikke hvordan jeg skulle forholde meg til det. For hva var det han prøvde på? Gjøre dagen min bedre? Smile til en fremmed for å føle seg bedre? Leste han selvhjelpsbøker?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Eller blir de lykkelige av en kopp kaffe? Hvorfor blir ikke jeg lykkelig av en kopp kaffe?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

BertyBerit RJarmo LarsenTuridmajaTheaPiippokattaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsEllen E. MartolTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenGrete Aastorp