Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 22 sitater

Det er mye arbeid på gården min, og jeg ville ikke bruke tiden på å lese om mennesker som aldri fantes, og som drev på med ting de aldri gjorde.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Menn er mer interessante i bøker enn i det virkelige liv.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Til Sidney, Tro ikke på avisoppslagene. Julie ble ikke arrestert og ført bort i håndjern. Hun ble bare irettesatt av en av Bradfords konstabler, og han klarte knapt å holde seg alvorlig. Hun kastet riktignok en tekanne i hodet på...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og hun har fortalt ham at hans -kjærlighet for medskapninger kul- hadde en overfladisk grop på midten, hvilket sannsynligvis forklarte hvorfor han ikke ga hunden sin nok mat.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er det ikke forunderlig hvilke frihetstap som plager en mest?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Naboen min, Evangeline Smythe skal ha tvillinger i Juni. Hun er ikke altfor glad for det, så jeg skal be henne om å gi meg en av dem.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det virker på meg som om jo mindre han skrev, desto mer skjønnhet skapte han (Shakespeare). Vet de vilke av setningene hans jeg beundrer mest? Det er, "Kyss meg, Madam- den lyse dag er endt, og mørket venter oss." Jeg skulle ønske jeg hadde kjent til de ordene da jeg stod ved flyplassen og så de tyske troppene lande- flylast etter flylast med soldater, i tillegg til at de kom ut fra skipene nede ved havna. Alt jeg kunne tenke var, faen ta dem, faen ta dem, faen ta dem, om og om igjen. Hvis jeg hadde kunnet tenke på ordene "den lyse dag er endt, og mørket venter oss," ville jeg ha funnet trøst på et vis, og gjort meg klar til å gå ut og kjempe. I stedet for å la hjertet synke helt ned i skoene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er nettopp det jeg liker ved å lese; en bitteliten ting vekker interessen din i én bok, og denne bittelille tingen leder deg over i en annen bok, som så leder deg videre til en tredje bok. Det er en geometrisk utvikling - uten avslutning og uten annen hensikt enn den rene fornøyelse.

Godt sagt! (13) Varsle Svar

Du kjenner ikke Miss Addison, og det skal du være glad for - hun egner seg ikke til daglig bruk

Godt sagt! (11) Varsle Svar

That's what I love about reading: one tiny thing will interest you in a book, and that tiny thing will lead you to another book, and another bit there will lead you on to a third book. It's geometrically progressive - all with no end in sight, and for no other reason than sheer enjoyment.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeter