Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 20 sitater

"Frykt flyter ikke",hadde abuelo alltid sagt da han lærte oss å svømme."Den synker rett til bunns hver gang.Men mot," sa han med skinnende øyne,"ikke bare flyter,det flyr."

Godt sagt! (5) Varsle Svar

"Det er da du må holde fast ved den du er. Og gi aldri bort det sanne hjertet ditt, ødelagt og blødende som det kanskje er, for viss du gjør det har, har du mistet noe du kanskje aldri finner igjen. Det er bedre å gi bort drømmehjertet ditt, da vil du bestandig vite hvem du er."

Ser at dette sitatet allerede er her, men det var det jeg husker best.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Beslutningen du tar er ikke så viktig som hjertet bak den. Stå ved beslutningen din, så vil den stå ved deg.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Mami sa bestandig at det var bra å gråte så mye en vil, så lenge tårene faller på noen en elsker

Godt sagt! (16) Varsle Svar

Det er slik jeg alltid ser deg for meg, en vakker ung mann som sitter i tia Panchitas gyngestol og smiler til meg så jeg tror hjertet vil slutte å slå. For en velsignelse å vite at den eneste mannen som får meg til å føle på den måten, også er min ektemann, min dyrebare elskede.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å klage gir deg et hardt hjerte og myke ben. Akkurat motsatt av hva det burde være (...)Prøv takknemlighet i stedet. Det gjør deg sterk, klok for alderen og glad i livet.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Men nå ble huden revet av de vakre minnene mine

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Min sjebne er bestemt av styrken i troen og drømmene mine. Det er det som er vinden i seilene mine, den roterende kraften i havstrømmene, hjerteslagene mine. For en herlig følelse å satse alt jeg er og alt jeg tror på, på denne følelsen av håp.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg kan ikke sette ord på sorgen som har satt seg fast i hjertet mitt. (...) Jeg er en papirdukke, flat og tom, som later som om jeg er lik alle andre bare fordi jeg er lei av å forklare hvorfor jeg ikke er det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

«Det er da du må holde fast ved den du er. Og gi aldri bort det sanne hjertet ditt, ødelagt og blødende som det kanskje er, for viss du gjør det har, har du mistet noe du kanskje aldri finner igjen. Det er bedre å gi bort drømmehjertet ditt, da vil du bestandig vite hvem du er.»

«Hva er drømmehjertet mitt, tía Nora?»

«Det er hjertet som du har inni deg som aldri kan bli såret av brutte løfter eller smerten ved å lengte for mye. Det fortsetter bare å slå uansett hva som skjer, for drømmehjertet ditt har mange liv. Men det virkelige hjertet ditt har bare ett dyrebart liv, og du må alltid beholde det for deg selv.»

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtHarald KLinda NyrudTone SundlandIngunn SJulie StensethSolveigMonica CarlsenJBStine SevilhaugTone HRufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenTine SundalHildeToveHeidiTine VictoriaHelen SkogAndreas BokleserTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskeTore HalsaKjell PTore Olsen