Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Men nå er vi her. Dette er vårt liv. Og hver morgen når jeg våkner, prøver jeg å ha Bestefar Elmers stemme i hodet: «Du kunne vært mange andre steder, Tarak, men akkurat nå er du her!»

Godt sagt! (4) Varsle Svar

"Da jeg var barn, lilte jeg ikke roser," sier han plutselig. "De har torner, jeg stakk meg på dem, derfor likte jeg dem ikke." Han ler. "Senere forsto jeg at nesten alt som er vakkert har torner. Og at vi vil stikke oss - om og om igjen - på alt som er verdt å elske."

Godt sagt! (4) Varsle Svar

To mennesker står på hver sin side av en elv. Den ene roper: «Hvordan kommer jeg meg over på den andre siden?» Den andre klør seg forundret på nesen og svarer: «Men du er jo på den andre siden!»

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken