Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 20 sitater

Men vi klarer oss jo ikke uten lys. Lyset tørker tårene våre, og når vi er badet i lys, er vi lykkelige. Kanskje vi bare liker hvordan partiklene regner ned over oss. Lyspartikler trøster oss på en måte. Jeg innrømmer at dette ikke er noe jeg kan forklare logisk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er noe beroligende ved ting som aldri forandrer seg, og det er noe vakkert ved det.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Men både vi selv og menneskene omkring oss legger begrensninger på oss, og vi kan ikke gjøre annet enn å kvitre, slå med vingene og hoppe rundt i buret. Å, om jeg bare kunne flakse med vingene og stige til værs, inn i den blå himmelen, over fjellene og langt, langt av gårde!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hva tror du jeg føler når jeg hopper opp og ned og klapper i hendene? Jeg tipper du tror at jeg ikke føler noe særlig annet enn den maniske fryden ansiktet mitt viser.

Men når jeg hopper, er det som om følelsene mine strekker seg mot himmelen. Det er sant, trangen til å bli oppslukt av himmelen er nok til å få hjertet mitt til å sitre. Når jeg hopper, kan jeg føle de forskjellige delene av kroppen godt - bena som spenner seg og hendene som klapper - og det føles så veldig, veldig deilig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Men så lenge jeg er i bevegelse, kan jeg slappe av litt.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Du kan ikke alltid se det på mennesker med autisme, men vi føler egentlig aldri at kroppene våre tilhører oss. De skaper bestandig problemer og glipper ut av kontroll. Vi er fanget i dem, og kjemper så hardt for å få dem til å gjøre som vi sier.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Selv om jeg føler dårlig samvittighet overfor vedkommende som snakket til meg, kan jeg ikke engang be om unnskyldning, så jeg ender bare med å få skyldfølelse og skammer meg over at jeg ikke klarer å omgås mennesker.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ekte medfølelse handler om at du ikke ødelegger den andres selvrespekt,

Godt sagt! (14) Varsle Svar

Så lenge vi kan lære å bli glad i oss selv, er jeg ikke sikker på at det spiller så stor rolle om man er normal eller har autisme

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Alle har et hjerte som kan beveges av noe. Jeg vil be deg om å huske på det

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Ingvild SMonica CarlsenAlice NordliChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. Martol