Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 14 av 14 sitater

Et menneske som ofrer seg selv, opplever ikke seg selv som en unik, uforglemmelig personlighet som verden aldri kommer til å få se igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi trodde på skjebnen, i dypet av vår sjel er vi alle fatalister, ikke farmasøyter. Ikke realister. Det er den slaviske mentaliteten... Jeg trodde på stjernen jeg var født under. Ha ha!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Våger en professor eller noen fysikere å belære Sentralkomiteen? Nei, de var ingen bandittbande. Det var snarere en blanding av uvitenhet og kameraderi.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hva skal vi med denne fysikken? Med denne type fysikk? Når prisen er så høy...Nå vet vi...Når har det stått skrevet...Med hvor høyt tempo kjernekraftverket i Tsjernobyl ble bygd. Det ble bygget på sovjetisk vis. Japanerne brukte tolv år på å bygge denne type objekter, og hos oss går det to-tre år. Kvaliteten og sikkerhetskravene til et ekstraordinært byggeprosjekt var ikke noe annerledes enn ved byggingen av et kvegavlskompleks.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Odd HebækAnniken RøilKaramasov11Astrid Terese Bjorland SkjeggerudJulie StensethKirsten LundChristoffer SmedaasKaren PatriciaBertyFlettiettesiljehusmorSigrid Blytt TøsdalLailaHarald KDemeterIngvild SBeathe SolbergRisRosOgKlagingLars Johann MiljeTrude JensenAnneWangTine SundalIngunnEileen BørresenVigdis VoldBerit B LieAnn ChristinStine SevilhaugErlend Rødal VikhagenIngunn STralteTheaTerje MathisenRune U. FurbergEgil StangelandCarine OlsrødDressmyshelfLisbeth Marie UvaagIna Elisabeth Bøgh VigrePiippokatta