Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 21 sitater

Som jeg skulle få bekreftet en rekke ganger under oppholdet, var oktoberfesten nå blitt en ren folkefest hvor det likevel ikke var en altfor stor del av befolkningen som deltok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Med sin lange yrkeserfaring hadde avishandleren naturligvis tilegnet seg en menneskekunnskap som var like imponerende som den man ser hos visse drosjesjåfører.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Og venn Dem av med røykingen", sang jeg ut etter ham. "De lukter jo som billig skinke!"

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg må medgi: Jeg var overrasket. Ikke av avisens forvirrede virkelighetsoppfatning, alt det er vi jo klar over til overmål, de største toskene i ethvert land befinner seg som kjent i en redaksjon.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Fuglene stemte i med sin morgensang, og nok en gang falt det meg inn hvor mye stillere en by er uten ildgivningen fra luftvernkanonene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvorpå Sensenbrink gjentok en rekke navn og titler, en fargerik rekke av senior vice account managing executives og hva det nå heter alt sammen i dag. Titlene og ansiktene var så til de grader utbyttbare at man straks forsto at det kun var ett navn som var vert å merke seg, nemlig Kärrners, han var derfor den eneste jeg nedlot meg til å hilse på med et verdig nikk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For seksti år siden ville jeg ikke ha satt det minste pris på å bli sladret om blant alt det usjarmerende og ubegripelige hjernespinnet man betegnet som "kultur". I den mellomliggende perioden var det imidlertid skjedd en forskyvning, slik at det aller meste nå kunne gjelde som kultur, eller opphøyes til det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og det å stille i badebukser er virkelig toppen av meningsløst vås. Mussolini var ikke til å få bort fra det. I det siste har også denne betenkelige lederen, den russiske føreren, begynt å gjøre det, utvilsomt en interessant mann, men i den saken er jeg urokkelig: Så snart en politiker tar av seg skjorten, er politikken hans lagt død.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Ikke nøle. Gyve løs. Kvinnehjerter er som slag, Man vinner dem ikke ved å nøle. Man må samle alt man har av krefter og gå resolutt på."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg trodde først vi kjørte i ring, før det slo meg at herr Sarbuck måtte ha opprettet et dusin kaffeforretninger rundt om i byen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg Marit TinholtJarmo LarsenChristoffer SmedaasEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartinMorten BolstadJan-Olav Selfors