Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Ikke kritisert dem "der oppe". Mange mellomledere har prøvd å snike seg unna ansvaret sitt gjennom å si: "Det er ikke jeg som har sagt at vi skal gjøre dette - det kommer ovenfra." Slike uttaleslser kan gi deg en behagelig følelse (til å begynne med). Du får mulighet til å bli en av gjengen med oftre som rammes av "idiotene der oppe som ikke skjønner noen ting", men det du ikke tenker på er at du viser personalet at ikke engang du har tillit til beslutningene som kommer ovenfra. Hvorfor skal de tro på dem da?
Du sender tre farlige signaler:
1. Det går ikke an å stole på denne organisasjonen
2. Våre egne sjefer er imot oss.
3. Du, deres egen sjef, er svak og maktesløs i organisasjonen.
Ja, du ser selv

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Håndter vanskelige ansatte. Dine beste ansatte kan se seg om etter annen jobb hvis de føler seg motarbeidet av nagative personer, latsabber og sytere. Det er din jobb som sjef å handtere personer som ødelegger den gode stemningen og som gjør det vanskelig for stjernene dine på jobben. Det høres ut som elitetekning, men jeg skammer meg ikke over det, Foretak som har vanskelige ansatte har store problemer som bare blir større hvis ingen gjør noe med det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marianne  SkageBjørg Marit TinholtNorahEllen Lindheim SlettevoldOdd HebækAnniken RøilKaramasov11Astrid Terese Bjorland SkjeggerudJulie StensethKirsten LundChristoffer SmedaasKaren PatriciaBertyFlettiettesiljehusmorSigrid Blytt TøsdalLailaHarald KDemeterIngvild SBeathe SolbergRisRosOgKlagingLars Johann MiljeTrude JensenAnneWangTine SundalIngunnEileen BørresenVigdis VoldBerit B LieAnn ChristinStine SevilhaugErlend Rødal VikhagenIngunn STralteTheaTerje MathisenRune U. FurbergEgil StangelandCarine Olsrød