Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Kristne bør ikke ønske seg tilbake til den tid da kristendommen hadde hegemoniet over fellesrommet. Det ble for mye juss og paternalisme. Kristne som ønsker dette hegemoniet tilbake, kan beskyldes for å gjøre det de ikke vil at muslimer og andre sekulære skal gjøre, nemlig å sette gjennom sine verdier som norsk lov til ubehag for store grupper med annen overbevisning. Kristen tro vinner ikke fram ved lover og forordninger, bortsett fra de som sikrer trosfriheten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Hva bør forandres i kirken?" spurte journalisten. "Du og jeg", svarte Mor Theresa.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Den som har møtt det hellige, gripes og tror på denne erfaringen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det at noe overgår vår forstand, er ikke det samme som at det ikke er virkelig. Vi forstår strengt tatt ikke annet enn det vi selv har gjort forståelig.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Eli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøienCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelf