Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 13 av 13 sitater

Politikk er egentlig bare en masse løgn, og politikere er meget drevne løgnere som bruker sine ferdigheter til å styre makt og penger og grunn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde alltid ventet at jeg skulle få se Buddhaen vår igjen. Men det uværet av uvitenhet som har rast i Afghanistan i mange tiår, knuste ham i stumper og stykker før jeg kunne vende tilbake. Jeg levde en gang inne i hodet hans. Nå lever han i mitt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

De renset ikke risen før de kokte den. Hver gang jeg tok en bit, knaste det i sand mellom tennene, eller jeg opplevde å tygge stein. Far fleipet med dette flere ganger: «Sanden og småsteinen er godt tilberedt, men hvorfor er det blandet inn ris?»

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

IngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald K