Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Man kan si mye om min far. I hvert fall hvis man er min mor eller min mormor.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

" Det var jo unektelige ikke noe dyrt ønske. Men hvordan skal dere komme dere dit? Hun har vel ingen bil, og du får jo ikke tatt lappen før du fyller 18 i september?"
Jeg hadde fortsatt ingen som helst planer om å ta lappen når jeg fylte 18. Dessuten var det faktisk 1.oktober jeg ble født. Men det så jeg ingen grunn til å plage min bilglade far med å nevne her og nå. Jeg var etter nettsøket i baksetet godt forberedt på spørsmålet.
"Med tog via Trondheim til Mo i Rana. Derfra med buss videre til Vindfjorden!" svarte jeg.
"TOG?" sa min far høyt og fortørnet. Hver gang han sier tog høres det ut som han sier dampskip. Han har ved et par tidligere anledninger hevdet at han var i et tog for siste gang da han gikk i russetog i 1981, og lagt til at han av åpenbare årsaker ikke husker så mye av det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

RisRosOgKlagingRuneFrode TangenJohn LarsenTorill RevheimTor Arne DahlPirelliTurid KjendlieHanne Kvernmo RyeIngeborg GHeidi LTorJulie StensethLiljaTanteMamieJBReadninggirl30Tor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarteHarald KIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiHeidi HoltanMorten JensenVibeke