Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

En gang i livet får alle en smak av hvor tøft det kan være, og da blir de enten deprimert eller går inn i en drømmeverden. Noen kaller det fortvilelse. Jeg tipper at du har stått ansikt til ansikt med dette og måtte forholde deg til det en god stund.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det høres deilig ut, ikke sant? Å flytte til et sted der det alltid er varmt og du ikke trenger å måke snø eller være redd for å skli og brekke lårhalsen. Du kan da like gjerne brekke lårhalsen i Florida som her, din tullebukk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg æ'kke helt sikker, men de sier at hun har blitt ekstra ekstra large. Jeg mener det, Will, den jenta har så utstående tenner at hun kunne spise en melon gjennom et stakittgjerde. Det føltes som om jeg fikk mandlene fjernet hver gang vi kysset.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hun var svært liten, med ansikt som en fink, og nesen var så spiss at det så ut som hun spisset den til spesielle anledninger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Aud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingKirsten LundHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaTor-Arne JensenLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteChristin SillibakkenTrude JensenLars Johann MiljePiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagStig TFindusIngeborg GAkima MontgomeryMarteBerit B LieKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SVioleta JakobsenAndreas Bokleser