Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 21 til 30 av 37 sitater

Jeg tror at han ventet med å framkalle, fordi du med film ikke vet hvordan bildet blir, ikke før de kommer tilbake fra laboratoriet. Du har en aning, en forventning, om hvordan motivene legger seg, og slik levde mor og far lenger, inne i emulsjonen, til framkallerbadet gjorde dem endelige.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har alltid mislikt folk som sutrer. Det meste lar seg ordne. Tobakk og kaffe hjelper. Det, og å få kortene på bordet. Er det kløver to og ruter tre, så ja vel. I dag tapte du. Eneste grunn til å klage er hvis du får fire kort når du skulle hatt fem.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Stillheten var til å ta på.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er en grunn til at vi helst husker det gode som har hendt i livet. Mennesket har en fenomenal evne til å skille ut det vonde.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

[...]I alt virkelig gammelt hviler en historie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En sitring løp over panna mi og festet seg i øyelokkene. Fortsatte videre til den hadde fått knipetak i hele kroppen. Mellomgulvet snørte seg, helt til noe sprakk og angeren fargela hver ny tanke jeg hadde.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Hendene og føttene sluttet å være en del av kroppen min. Jeg kjente meg som et gigantisk hjerte, en svulmende formløs klump som pumpa ut tårer som hadde ventet i tjue år.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

"Skal du ikke si noe?" sa hun.
"Jeg leter etter noe fint å si deg," sa jeg. "Men det er for mye fint å velge mellom,"

Godt sagt! (18) Varsle Svar

Herregud Edward? Innser du det ikke? Jeg er en pyntegjenstand, og jeg er ikke engang pen.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Jeg hadde jo visst hvor mor og far døde. Men bare som en prikk i atlaset. Her så jeg stedet hvor det faktisk hadde skjedd, tydelig som på et orienteringskart.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.