Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 18 av 18 sitater

[...] Noen ganger er det ikke det vi holder fast ved som former livet vårt, men det vi er villig til å gi slipp på

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Gamle ting rommet så mange historier.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er slik det er med døden. Det finnes ingen formel for å gjøre sorgen mindre[...]

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi skal ikke overleve vår barn. Det er naturstridig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Bestefaren min sa bestandig: du kan ikke se hele himmelen fra ett vindu[...]

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Jeg hadde i det miste av mitt liv håpet at moren min skulle se meg. At hun en dag - som om solen plutselig flommet inn i et mørkt værelse - og se meg som den jeg var og ikke bare skyggen til av alt jeg ikke var.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde lyst å si til henne at dersom hun hilste dagen med løftet hode, ville hun se skjønnheten som omga henne, og kanskje til og med se litt lysere på livet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det finnes mennesker som forventningsfullt iler livet i møte med utstrakte armer. Andre åpner døren på klem, legger et øye mot sprekken, og kaster et fryktsomt blikk for å se hva som er der ute. Så er det dem som mister troen på livet lenge før hjertet slutter å slå - utmattede, nedbrutte og segneferdige, men som likevel står opp hver morgen og sleper seg gjennom nok en dag på slitne ben.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

andreas h. o.TheaIngrid HilmerIngvild SLise MuntheTonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokatta