Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 26 sitater

Om du snubler, mist ikke motet, om du tar feil vei på stien, ikke gi opp turen. Våg å gå en ny vei for å finne stien igjen bare litt lenger framme.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Fremtiden vet vi heldigvis lite om. Den ligger der med hele sin uvisshet til glede og frustrasjon. Det er godt vi ikke vet hva morgendagen bringer. Den kommer uansett. Det er det eneste sikre. Vi kan gjøre det beste ut av hver dag vi får være her.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å flykte fra seg selv kan virke som en god ide der og da, men en dag møter du deg selv i døren og da er det ikke sikkert du er så stolt over det du ser.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Livet er ingen selvfølge - vi må glede oss over de små øyeblikkene.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Lykken har mange ansikter og måles på forskjellige måter.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Lykken har mange ansikter og hva som er lykke for en, trenger ikke være det samme for en annen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det fine er at selv om du føler du tok noen gale valg, er det aldri for sent å endre kursen. Om du ikke får forandret akkurat den situasjonen var i, kan du gjøre endringer med livet dit her og nå som får betydning for resten av ditt liv. I det ligger det en enorm kraft som bare du har kontroll over.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er så uendelig mange gleder - hvis du bare kjenner etter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det høres kanskje rart ut, men jeg heier på meg selv i dag - noe jeg gjorde ikke før. Jeg står opp om morgenen og forteller meg selv at denne dagen skall bli fantastisk. Jeg skal gi bort en klem, smile til en fremmed og møte omverdenen med kjærlighet. Når jeg gjør det, opplever jeg en helt annen varme og treffer mennesker på en helt annen måte enn før.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

La det gamle ligge og fri deg fra sårene og det som har vært. Enten det er uvennskap, svik, eller tap av noen vi elsker, er det mulig å stable seg på beina igjen og komme seg videre. Det kan ta tid, men du vil lykkes. Vi kan ikke gjøre om eller ta tiden tilbake, det vi kan er å endre morgendagen og starte endringen allerede i dag.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo Larsen