Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Da den første unge mannen skulle ta sin første legeeksamen inviterte han henne rett til sengs. Han leste til eksamen ved å telle hvert ben i kroppen hennes, pekte seg inn, talte og fant nye tallkombinasjoner sang alle navn på latin som en vokalkomposisjon over antikke tekster. Det var moro å bli tellet til 436 og likevel bare én hele tiden. Han ringte til en venn og la frem ideen til en musikal. Og dermed ble han ikke lege.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvis ikke det hadde vært for

global oppvarming

ville jeg fått barn utelukkende

for å bli den moren

som henter barnet

på en Harley-Dvidson.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er underlig at man tror at man kan spise og forsvinne samtidig, sa fotografen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Der inne i kjellertunnellen lå et menneske hun åpenbart kjente godt, så godt at hun slo opp paraplyen, forsvant opp i luften, vi kunne bare ikke følge med, det nærmeste jeg kom Mary Poppins i mitt liv, den kjente barnepiken, litteraturvitenskapelig tolket som dyrenes dronning alias gudinnen Ishtar, og det har ennå ikke kommet noen Higgins inn i mitt liv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dørene gled til side. Vi stod der overrasket. Jeg klamret meg til en vilt fremmed. Det var det ene, det andre var at jeg sluttet ikke å klamre, aldri aldri aldri ville jeg miste ham, da ville jeg heller falle.

Nå lurer jeg på om han alltid kommer til å sitte i setet ved siden av meg, på vei opp i mørket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland Skjeggerud