Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Barn skal ikke spise sprit, sa Sanna.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For å holde ut fornedrelse og stadige overgrep,lærer offeret å distansere seg fra sin egen kropp..Det er ikke hun som utnyttes,det er en annen.Kroppen blir et skall som ikke har noe med henne å gjøre. Denne ytterste formen for selvforakt kan med tiden vokse seg så sterk at kvinnen aldri mer finner tilbake til sitt virkelige jeg.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Kvinner som setter seg spesielt mye til motverge, sultes. For lite mat reduserer motstandsevnen drastisk. Kvinnen orker til slutt ikke å kjempe imot, uansett hva hun utsettes for.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Nesten alle kvinner som tvinges inn i prostitusjon,forteller om innledende vold og voldtekt fra halliken. Med volden etableres det et tydelig maktforhold, og gjerningsmannen bryter effektivt ned den motstand offeret gjør til å begynne med. Alle som har vært utsatt for vold eller trusler om vold, vet hvilke vidtrekkende psykiske konsekvenser det fører med seg. Vold er maktens tydligste språk.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Kunstinteressen blant rikfolk overgikk Jørgens forstand. Hva var det, annet enn fåfengte forsøk på å kjøpe seg fri? Det var slik de distanserte seg fra dem som ikke hadde råd eller mulighet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

IrakkJBLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima Montgomery