Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Jeg vet at støvkornet ikke har en sjel, akkurat som jeg ikke har en sjel. Alle er vi naturens barn og jeg er utfridd.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Tro hva du vil... men hold fast i det bare om du kan bevise det. Empiri er den eneste vei til sannhet."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Du vet vel at Gud er en illusjon i hjernens prefrontale cortex."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"... det finnes en annen slags lykke: høyere aktivitet i den venstre frontallappen enn i den høyre. Den slags lykke kan ikke brukes opp. Tvert imot kan man trene den, så den vokser hele livet."
"Og hvordan oppnår man den slags lykke?"
"Det gjør man ved å gjøre noe godt for andre, ved å bruke livet sitt på noe meningsfullt og ved å meditere. Alt dette har nevrologene målt og bevist".

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Mobiltelefonen ringte (...). Det var Frederik som sa at han kom hjem senere enn planlagt. Han ba mange ganger om unnskyldning, men det var noe han var nødt til å ordne. "Det er greit, Frederik. Det er greit. Jeg kan pakke for deg også." Det var sånt noe som tidligere kunne gjøre meg ulykkelig og sint. Nå er det greit fordi forholdet vårt grunnleggende er i orden, og fordi Frederik ikke lenger utsetter meg for det hele tiden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJB