Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Livet ser ut til å gå fortere når vi blir eldre fordi det blir mindre å huske på. «Hvis det å huske er å være menneskelig, betyr det å huske mer at man er mer menneskelikg,» sa Ed.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den store misforståelsen er at vi har trodd at hukommelsen i hovedsak trer i kraft når man pugger. Det vil si at man hamrer ting inn i hodet til det er proppfullt av informasjon. Man har glemt at å huske er en prosess der man må bruke fantasien.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Man kan bare huske hvis man har bestemt seg for å spisse ørene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hukommelsen er som et spindelvev som fanger opp informasjon. Jo mer det fanger opp, desto større blir det. Og jo større det blir, desto mer fanger det opp.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

[…] selv om vi klager over at vi glemmer så mye i hverdagen […] er kanskje den største feilen vi gjør, at vi glemmer hvor sjelden vi glemmer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer Smedaas