Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 15 av 15 sitater

At barnet ditt skal dø, det er en helt uvirkelig beskjed å få. Hvor mange flere ganger skal hun danse rundt på gulvet her? Hvor mange flere ganger skal vi gå til badestranden? Hvor mange flere turer blir det? Det er slik ting man tenker på når man har et barn som er så alvorlig sykt som Natalia er.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi kan ikke la være å leve. Jeg vil ikke gå rundt og være deppa og gråte, da vil jeg heller at alle skal være så positive som de bare kan, for Natalias skyld. Vi kan la være å leve, selv om Natalia skal dø, sier Emilia Polbratek (13) til Vg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du er en av de få personene i verden som gir meg troen på menneskeheten. Emilia, du er forbildet mitt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å få beskjed om at barnet ditt har kreft, er noe av det verste foreldre kan oppleve. Å få beskjed om at typen kreft er uhelbredelig, er enda verre. Men vi vet at vi bestemmer hva vi skal gjøre med tiden vi har sammen med Natalia. Skal tiden være tragisk eller fylt med glede? Det er vårt valg. Vi må nyte tiden til den lille jenta vår, alle sammen. Vi er så glad i livet sammen med henne. Vi har nok tid til sorg... senere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Emilia Polbratek er 14 år. Da hun ble nominert til årets navn i VG før jul 2012, skrev hun: Mange av de nominert , hadde jo gjort så mye større og bedre ting enn meg, som egentlig bare er glad i søstera mi. Men hva er viktigere enn å elske sine nærmeste? og da Emilia i sommer satt ord på denne kjærligheten, rørte hun en hel nasjon.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundfornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudHeidi HoltanTrude JensenTanteMamieDaffy EnglundLailaEllen E. MartolRoger MartinsenTine SundalToveInger-LisePerSpelemannTorill RevheimReadninggirl30Fride LindsethTor-Arne JensenTorJBBjørg RistvedtChristofer GabrielsenSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneHanne Kvernmo RyeBjørn SturødPiippokattaElla_BCarine Olsrød