Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 15 sitater

Vi vet ikke hva morgendagen bringer. Morgendagen kan være mye verre.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det er ikke alle spørsmål det finnes svar på, men det betyr ikke at vi ikke skal stille dem. Særlig når det gjelder våre barn.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ventesorg- et ord som dekker en tøff og vanskelig prosess. En følelse av tap før tapet er der. Følelsen er hjerteskjærende, vi kjenner det på oss altfor godt.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Ser på Natalia hver dag og tenker hvor mye kommer jeg til å huske?. Ønsker å ha en fullkommen hukommelse, jeg vil huske hver dag, hver time og hvert minutt av hennes liv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For meg har bibelen vært god hjelp. Der finner jeg håp og krefter til å leve videre. Jeg tror at Gud ser mine smerter og han støtter meg i den vanskelige tiden.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg ser på Natalia,på hennes morsomme dans, hennes gode humor, all energien hun har. Gang på gang kommer spørsmålet: Hvor lenge? Hvor lenge skal hun være i så god form, er dette hennes siste smil, er dette siste gang vi leser når hun legger seg?Vil ikke tenke slik, Det er tanker som ligger i bakhodet hele tiden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Livskvalitet er ikke gods og gull, det er kjærlighet og nærhet. Livskvalitet er å spise is med noen du er glad i, bli kilt, bli lest for og ikke minst å ha en hånd holde i.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Og til deg Emilia: Du er et forbilde for mange her i verden om hvordan man skall behandle sine medmennesker, uavhengig av om de er familie eller syke. Jeg synes du er et utrolig herlig menneske, og vi skulle rett og slett hatt flere som deg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Oslo ordfører Fabian Stang (56) mener historien til søstrene gjør oss ydmyke i forhold til vår egen hverdag. Livet er skjørt, og og det er når vi leser sånne historier, at vi våkner litt og skjønner hvor heldife vi er som får være friske, sier Stang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det Emilia fjør, er helt enestående. Hun viser en helt spesiell kjærlighet for søsteren, både gjennom ord og handling. De to deler unikt, sier Arthur Buchardt som har vært kreftfri i fem år. Han mener Emilia også sender ut et signa til andre søsken, venner og bekjente: Hun viser at det koster lite å vise omtanke og kjærlighet, samtidig som det betyr mye for de det gjelder.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken