Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Jeg prøvde å forklare at grunnen til at jeg nå flyttet, var på grunn av hennes manglende kontroll på temperamentet sitt. Hun så uforstående på meg, som om hun ikke kjente seg igjen i det jeg sa.
- Husker du ikke alle de gangene du har vært rasende? spurte jeg overrasket.
Hun ristet på hodet. Det forpinte uttrykket hun hadde i ansiktet fortalte meg at hun snakket sant. Hun kunne jo være direkte farlig, tenkte jeg for meg selv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg søkte igjen på Internett om dette med psykopati og narsissisme, og det var Kvinnen jeg leste om. Nesten ordrett ble Kvinnen beskrevet slik jeg hadde lært henne å kjenne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TorIngunn STanteMamieDressmyshelfChristoffer SmedaasKaren PatriciaJarmo LarsenBjørg Marit TinholtAnn ChristinKirsten LundAvaMads Leonard HolvikTord TveitJon Torger Hetland SalteHarald KIngebjørgStig TAstrid Terese Bjorland SkjeggerudsusannaTheaReidun SvensliIngvild SSynnøve H HoelLene AndresenMarianne WollvikJan Arne NygaardAkima MontgomeryHilde Merete GjessingFride LindsethAnne-Stine Ruud HusevågRagnar TømmerstøBente L.HanneBeathe SolbergBenediktePerSpelemannEileen BørresenLailaMalinn HjortlandFindus