Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 38 sitater

Den lille, utenlandske kvinnen går et skritt mot ham, og først da legger Ove merke til at hun enten er særs gravid eller lider av hva Ove ville karakterisere som en særdeles selektiv fedme.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Menn av hans generasjon var kanskje ikke blitt forberedt nok på en verden der alle bare snakket om å gjøre ting, men der det ikke syntes å bli lagt noen vekt på faktisk å gjøre dem.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Kolossen prøver tydeligvis ved hjelp av subtile tegn og gester å formidle til kvinnen at dette ikke er så enkelt som det kan se ut til. Kvinnen prøver tydeligvis med atskillig mindre subtile gester å formidle tilbake at det ikke er usannsynlig at det kan henge sammen med at vedkommende koloss er en premieidiot.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Perspektiv kan gjøre mye med folks anseelse.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Ove ser på jyplingen slik middelaldrende menn ofte ser på yngre menn som synes å finne opp en egen grammatikk etter hvert som de snakker.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Han var en mann av svart og hvitt.
Og hun var farger. Hele paletten hans.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Det var en verden der man ble utdatert før man ble utslitt

Godt sagt! (8) Varsle Svar
  • Den er sikkert full av ekle sykdommer og rabies og alt mulig!
    Ove tar en titt på katten. Og en titt på meheet. Nikker.
  • Det er sikkert du også. Men vi kaster ikke stein på deg for det.
Godt sagt! (11) Varsle Svar

For den verste redselen for døden er alltid at den skal gå forbi oss. Og la oss bli sittende alene igjen.

Godt sagt! (16) Varsle Svar

"Du! Det er du som har tenkt å kjøpe deg en fransk bil. Du burde ikke bekymre deg så mye over andre, du har problemer som det er".

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageAnne-Stine Ruud HusevågGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiEllen E. MartolIngeborg GHarald KPiippokattaLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundAstrid Terese Bjorland SkjeggerudStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente Nogva