Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 21 til 30 av 37 sitater

[...] jeg tror det er slik i livet at du får det du trenger når du har aller mest behov for det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hope, hør her - du kan ikke gå gjennom livet og innrette deg etter alle reglene og gjøre alt det folk venter av deg, uten å ta dine egne avgjørelser. Hvis du gjør det, ender det med at du våkner opp når du er åtti eller noe slikt og oppdager at livet har løpt fra deg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Men livet handler om å ta sjanser, Hope. Hvordan skulle man ellers leve?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er aldri for sent å finne ekte kjærlighet, sier han og ser meg rett inn i øynene. Du må bare holde hjertet ditt åpent.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jo flere ganger vi er blitt såret, desto vanskeligere er det å se den kjærligheten som er rett foran oss, eller å slippe kjærligheten inn i hjertene våre og virkelig tro på den, hvis du ikke kan akseptere kjærligheten, eller ikke kan få deg selv til å tro på den, kan du aldri virkelig føle den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja. Det er en Gud , og han holder til himmelen, og han hører oss alle sammen. Det er bare det at her nede på jorden er vi litt usikre på hvordan vi skal tro på ham.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvis det er en ting jeg lærte av den tiden unge Rose tilbrakte oss, er det at vi alle snakker til den samme Gud. Det er ikke religionen som splitter menneskene. Det er godt og ondt her på jorden som splitter oss.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi er ikke eldre enn vi føler oss.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er menneskene selv som skaper forskjellene. Det betyr ikke at det ikke er den samme gud, alt sammen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Med andre ord, jeg fortrenger det. Det er den holdningen jeg vanligvis inntar når livet går meg imot - jeg bare begraver hodet i sanden og venter på at stormen skal gå over. Av og til gjør den det. Men for det meste ender det bare med at jeg får sand i øynene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Monica CarlsenAlice NordliChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. Martol